Logistiek Trainee

Teeuwissen, onderdeel van de Saria Group, is een innovatieve en groeiende onderneming met productielocaties, vrieshuizen en kantoren over de gehele wereld en is gevestigd in Cuijk/ Katwijk (Noord-Brabant). In Nederland zijn ruim 220 medewerkers werkzaam. Teeuwissen is wereldwijd actief in de handel en verwerking van vlees en vleesbijproducten, voor de segmenten humaan, petfood, pharma, casings en ingredienten. Binnen dit sterk groeiende internationale werkterrein zijn ondernemerszin en flexibiliteit kernbegrippen. Er heerst een no-nonsense sfeer waarbij inzet, loyaliteit en teamwork belangrijke kenmerken zijn. Vanwege aanhoudende groei en verdere professionalisering is in Cuijk een uitdagende, fulltime vacature ontstaan voor een Logistiek Trainee (m/v)  . 

Wat ga je doen?
Als fulltime Logistiek Trainee ga je aan de slag met verschillende operationele processen binnen de Teeuwissen Group. Je gaat kennis opdoen bij o.a. supply chain, bedrijfsbureau, logistiek binnen en buiten Europa, productieplanning en douanezaken. Dit zal gebeuren door middel van een training on the job, waar je zaken direct in de praktijk gaat brengen. Een ervaren professional zal je hierbij begeleiden. Het traject zal ongeveer een half jaar tot een jaar duren, en aan het eind van deze periode zal er worden geĆ«valueerd welke afdeling het best bij jou past.

 

Wat vragen wij?
- Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting de logistiek of supply chain;
- Je hebt zo mogelijk enige ervaring in de logistiek (opleiding of werkervaring);
- Je bent analytisch, leergierig, stressbestendig, accuraat en je hebt een flexibele werkhouding.
- Je hebt goede contactuele vaardigheden, ook in het Engels en/of Duits.

 

Wat bieden we je?
Een zeer uitdagende en veelzijdige groeifunctie in een dynamische omgeving met een prima salaris, afgestemd op de functie, maar ook op de kennis en ervaring die de kandidaat meebrengt. Er is volop ruimte voor eigen invulling en initiatief en daarmee voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wil je meer weten?
Informatie over ons bedrijf kun je vinden op deze website en over de functie kun je informatie inwinnen bij mevrouw J. van der Wijst (HR) telefoon: 0485-316744.

 

Belangstelling?
Heb je interesse in deze functie? Stuur jouw motivatie en CV naar: werk@teeuwissen.nl.

Vacancies Teeuwissen Group
Vacancy Company Country